BLI SPREKERE
Gruppetrening for alle

Med fare for å bli hekta 😃
BLI SPREKERE
Gruppetrening for alle

Med fare for å bli hekta 😃
BLI SPREKERE
Gruppetrening for alle

Med fare for å bli hekta 😃
Sjekk ut våre gruppetreninger

Bli Sprekere er gruppetrening med kvalifisert aktivitetsleder. Motivasjon, mestring og trivsel kjennetegner våre timer. Vi har trening ute og inne. 

Med Bli Sprekere er det enkelt å være i aktivitet. Bli med i et sosialt, inspirerende og trygt fellesskap! 

Aktivitetslederne du møter på trening 🤩

Velkommen til gruppetrening med Bedriftsidretten! Vårt mål er at alle får noe ut av treningen sin uansett bakgrunn. Kom som du er 😊

Cathrine Skogseide

Marie Renate HaugenPaola HalvorsenGuri GrønvoldGunny BrørbyKaroline Marie RiisIngeborg RosøyCathrine SkogseideCharlotte HeggtveitCathrine Skogseide er vår instruktør i Bø. Hun studerer idrett på USN i Bø og har erfaring med tidligere grupper. Hun har Bli Sprekere Styrke i sirkel og Bevegelighetstrening.

Ingeborg Rosøy

Ingeborg Rosøy er vår instruktør på Notodden. Hun studerer idrett på USN i Bø og har erfaring med tidligere grupper. Hun har Bli Sprekere Styrke i sirkel og Bevegelighetstrening.

Karoline Marie Riis

Karoline Marie T. Riis er vår instruktør i Porsgrunn. Hun skal ha Bli Sprekere Styrke i sirkel. Hun har utdannelse innen folkehelse og er god kunnskap innen helse og trivsel.

Gunny Brørby

Gunny er Yoga Instruktør i Kragerø. Hun er jobber på Skarbo kultursenter som hun er medeier i. Hun har praktisert Yoga undervisning i mange år.

Guri Grønvold

Guri er vår yoga instruktør i Bamble. Hun er sertifisert yoga instruktør, 200 timer RYT innen Ashtanga Vinyasa via Basia Lipska Larsen. Guri og har praktisert Yoga undervisning i 8 år og hennes timer er hverdagsyoga med fokus på dynamiske bevegelser og er inspirert mot Ashtanga. Guri tilpasser øvelsene etter ditt nivå.

Paola Halvorsen

Marie Renate HaugenPaola HalvorsenGuri GrønvoldGunny BrørbyKaroline Marie RiisIngeborg RosøyCathrine SkogseideCharlotte HeggtveitPaola er vår instruktør i Kragerø. Hun er selvstendig næringsdrivende jobber til daglig som personlig trener og instruktør i Kragerø og Kristiansand. Hun har masse energi, er faglig dyktig og kommer til og gi deg en kjempe god treningsøkt. Paola skal ha timer i Kragerø både ute og inne.

Marie Renate Haugen

Marie Renate HaugenPaola HalvorsenGuri GrønvoldGunny BrørbyKaroline Marie RiisIngeborg RosøyCathrine SkogseideCharlotte HeggtveitMarie Renate er vår instruktør på Falkum i Skien. Marie Renate har master i idrettsvitenskap med fordypning i fysisk aktivitet og helse. Hun er også utdannet personlig trener og instruktør. Marie Renate skal ha Styrke sirkeltrening på Falkum, Skien

Thomas Stornes

Thomas Stornes skal ha Bli Sprekere Ute i Skien. Han er utdannet personlig trener og har praktisert PT- og gruppetimer siden 2010

Charlotte Heggtveit

Charlotte Heggtveit er instruktør ute i bedrift og ha lang erfaring med Bli Sprekere.

Velkommen til oss, Vi har noe for enhver.

Levert av IdrettenOnline